Zum Inhalt springen

Upravljanje toplinom u autobusima širom svijeta

Eberspächer Sütrak razvija i proizvodi inovativne uređaje za grijanje i klimatizaciju te kao partner za sustavna rješenja nudi inteligentna cjelovita rješenja za klimatizaciju autobusa.

Opsežnim razvojnim i aplikacijskim kompetencijama ove tvrtke svoje povjerenje već dugi niz godina poklanjaju brojni proizvođači autobusa i autoprijevoznici širom svijeta. Zbog toga su rješenja za klimatizaciju iz tvrtke Eberspächer Sütrak našla svoju primjenu na svim kontinentima. Čak i u dijelom ekstremnim klimatskim uvjetima ona jamče optimalnu udobnost vozača i putnika.

Tvrtci Eberspächer Sütrak posebno su važni razvoj i proizvodnja energetski učinkovitih i ekološki prihvatljivih proizvoda. Time se ne postiže samo izuzetna ekonomičnost, nego se također smanjuje potrošnja i emisija ispušnih plinova.

Integracijom u neovisno, obiteljski upravljano poduzeće s tradicijom dužom od 145 godina tvrtci Eberspächer Sütrak otvorile su se brojne sinergije s mnogim prednostima. Udruživanjem kompetencija obje tvrtke, Eberspächer i Sütrak, na polju sustava grijanja i hlađenja stvorila se mogućnost za još učinkovitije suočavanje sa svim budućim zahtjevima – uvijek pod geslom: cjelovito upravljanje toplinom za autobuse širom svijeta iz jedne ruke.