Zum Inhalt springen

Tehnika za klimatizaciju iz jedne ruke, za grijanje i hlađenje

Učinkovita klimatizacija vozila obuhvaća komponente za grijanje i hlađenje. To su zahtjevi za koje tvrtka Eberspächer nudi djelotvorna rješenja – također ona neovisna o motoru te za mobilne primjene.

Osim čistog zagrijavanja vozila za komercijalnu primjenu, klimatizacija postaje sve važnija u području gospodarskih vozila. Zbog propisa kao što su zakoni protiv dugotrajnog rada vozila u praznom hodu i radi gospodarskih aspekata, sustavi neovisni o motoru sve više dospijevaju u središte interesa kao rješenja za klimatizaciju. Kako bi što bolje zadovoljila te zahtjeve kod upravljanja toplinom, tvrtka Eberspächer se kao dobavljač s cjelovitom uslugom po pitanju posebnih rješenja klimatizacije vozila oslanja na etablirane proizvode i proizvođače na tržištu. Komponentama vrhunskih performansi temeljenim na tehnologiji isparivača i kompresora mogu se tako ostvariti učinkovita rješenja za klimatizaciju tijekom mirovanja, ali i tijekom kretanja vozila. Nakon primitka narudžbe interni razvoj aplikacija osigurava optimalnu integraciju u koncepciju dotičnog vozila – bez obzira je li riječ o minibusu, transporteru ili nekom posebnom vozilu.

Portfelj rješenja za klimatizaciju tvrtke Eberspächer zaokružen je inovativnim mobilnim proizvodima. Tako npr. zagrijavanje vodova za gorivo omogućuje sigurnu upotrebu gospodarskih vozila u ekstremnim klimatskim uvjetima. Prenosivi spremnici za hlađenje za raznovrsne namjene omogućuju prijevoz pokvarljive robe, a mobilna grijanja na gorivo u akcijama za spašavanje sprječavaju pogubno pothlađivanje kod teško ozlijeđenih osoba.

Posebna rješenja za učinkovitu klimatizaciju autobusa nudi vam tvrtka Eberspächer Sütrak.


Daljnje informacije::

Brošure Udobnost klimatizacije