Zum Inhalt springen

Dobrodošli u centar za obuku tvrtke Eberspächer

Za ugradnju i servisiranje neovisnih grijača tvrtke Eberspächer potrebno je bogato stručno znanje. Profesionalno ponašanje prilikom ugradnje i servisiranja, u koje se naši klijenti mogu pouzdati, može se zajamčiti samo stručnom obukom naših partnerskih radionica. Na taj način pouzdano se obrađuju grijaći uređaji, ali i sama vozila, čime se mogu spriječiti kvarovi prouzročeni manjkavom ugradnjom.

Stoga u svojoj ponudi imamo širok spektar obrazovnih ustanova koje pružaju odgovarajuću podršku za sva ključna pitanja ugradnje i servisiranja. Naši partneri i ostali koje to zanima ovdje se mogu informirati o sadržajima obuka i terminima, a namjerno smo pojednostavili i mogućnost prijave na obuku. Samo se prijavite putem stranice za prijavu ili faksa za prijavu dostupnog za preuzimanje. Sudjelovanjem na odgovarajućim tečajevima partnerske radionice stječu pravo na status partnera tvrtke Eberspächer.

Da bi nakon tri godine prešli u viši status, partneri moraju sudjelovati na stručnom tečaju. Na taj način osiguravamo trajno informiranje naših partnera o aktualnim razvojima i novinama u proizvodnom programu jer svijet tehnike po prirodi nikada ne stagnira dugo. Radionice koje sudjeluju u programu obuke tvrtke Eberspächer stoga su certificirani stručnjaci za neovisne grijače kojima poklanjamo naše bezrezervno povjerenje.

Daljnje informacije:

Ponuda programa za obuku