Zum Inhalt springen

Neovisni grijači za osobna vozila

Grijanja za osobna vozila tvrtke Eberspächer osvajaju i kao pomoćni grijači i kao neovisna grijanja i kao rješenja za grijanja u električnim i hibridnim vozilima.

Zahvaljujući izvrsnim proizvodnim obilježjima, kao što su dug vijek trajanja, čvrstoća i mogućnost primjene s različitim energentima, standardna grijanja tvrtke Eberspächer nude mnoge prednosti. Kompaktne dimenzije pritom jamče jednostavnu integraciju u infrastrukturu vozila kod OEM-a ili kod opcionalnog naknadnog opremanja. Strogi propisi o ispušnim plinovima, ekonomski aspekti i potražnja za vrlo tihim neovisnim grijačima bez mirisa zahtijevaju stalno unaprjeđivanje svih komponenata. S novom generacijom neovisnih grijača Hydronic 2 tvrtka Eberspächer može već danas ispuniti ove mjere pa stoga raspolaže odličnim temeljima za suočavanje s budućim kriterijima.

Osim rješenja za uobičajena osobna motorna vozila, tvrtka Eberspächer također nudi mogućnosti grijanja za alternativne pogone, kao što su hibridna i električna vozila. Zagrijavanje unutrašnjeg prostora i kondicioniranje akumulatora predstavljaju kod ovih vozila velik izazov zbog ograničenih radnih mogućnosti akumulatora. Dometi se mogu bitno povećati uz grijače goriva tvrtke Eberspächer. Visok stupanj učinkovitosti i mogućnost upotrebe bioetanola kao goriva jamče ne samo učinkovito grijanje, nego i ekološki gotovo neutralan rad.