Zum Inhalt springen

Više udobnosti uz neovisna grijanja tvrtke Eberspächer

Neovisno grijanje tvrtke Eberspächer osjetno povećava udobnost u hladnijim dijelovima godine. Ugodna toplina bez negativnog utjecaja na okoliš i jednostavno naknadno opremanje isplate se za automobile jednako kao i za kampere, čamce i jahte jer omogućuju mobilnost tijekom cijele godine.

Neovisna grijanja tvrtke Eberspächer brinu se za ugodnu klimu u putničkom prostoru ne oslanjajući se pritom na toplinu koju daje motor u pogonu. Osim unutarnjeg prostora, moderno vodeno grijanje Hydronic male potrošnje zagrijava i optok vode. To je osobito pogodno za osobna vozila pri svakodnevnom toplom pokretanju motora uz malu emisiju štetnih tvari. Zagrijavanjem vode za hlađenje motora, motor vozila pokreće se znatno lakše i pri niskim temperaturama, što zimi štiti snažno opterećeni akumulator. U kamperima, motornim čamcima ili jedrilicama može se umjesto vode za hlađenje motora zagrijavati i potrošna voda.

Za unutrašnjosti vozila i stalnu temperaturu u mirovanju ili preko noći naročito je pogodno zračno grijanje Airtronic tvrtke Eberspächer. Ono zagrijava kabinu i unutrašnjost bez spajanja na optok vode. Tako topli zrak gotovo bez odgode dospijeva u unutrašnjost vozila – i to tiho i uz vrlo malu emisiju ispušnih plinova. To za teretna vozila i transportere znači više udobnosti, a za kampere i brodove uživanje u slobodnom vremenu čak i kada su dani hladni. Naknadno opremanje moguće je bez ikakvih problema kod više od 4000 partnera za ugradnju širom svijeta u distribucijskoj mreži tvrtke Eberspächer.