Zum Inhalt springen

Poticaji za mobilnosti sutrašnjice

Tražite kompetentnog stručnjaka koji se ne brine samo za toplinu u različitim vozilima, nego i za optimalnu klimu pri svakom izazovu? Onda ste kod tvrtke Eberspächer na pravom mjestu. Upravo taj poseban spoj razumijevanja za klijente, poduzetničke odgovornosti i vrlo motiviranih djelatnika čini tvrtku Eberspächer posebnim partnerom, kompetentnim za pitanja klimatizacije. Kao dio globalno aktivne grupe Eberspächer, uvijek smo ondje gdje nas trebate – s točno onim spektrom usluga koji želite. Iskušajte nas.

Razvoj – inovacije sada i u budućnosti
Za tehniku grijanja će se i u budućnosti postavljati sve veći zahtjevi. Ekologija, ekonomija, akustika, učinkovitost, alternativna goriva, dug vijek trajanja, modularnost, upravljanje toplinom ili nove pogonske tehnologije: svi ti aspekti odlučujući su za naš uspjeh i uspjeh naših klijenata. Stoga neprekidno radimo na optimalizaciji naših razvojnih metoda i koncipiranju inovativnih novih rješenja vrhunskih performansi.

Kupnja – od strateškog značaja
Zbog sve veće koncentracije na osnovne kompetencije i sve veće kompleksnosti dokupljenih usluga kupnja dobiva strateški značaj. Pritom važan aspekt predstavlja upravljanje distributerima. Time se već prilikom dodjeljivanja zaduženja zacrtava put koji će znatno utjecati na kvalitetu i troškove naših krajnjih proizvoda. Spektar obuhvaća i upravljanje skupinama materijala sa sistematskim uvažavanjem svih predstojećih troškova (eng. Total Cost of Ownership) sve do integracije procesa kupnje.

Logistika – osnovna kompetencija s velikom pogodnošću za klijente
Logistika kao interna osnovna kompetencija vodi ka velikim pogodnostima za klijente naših poslovnih partnera. Već od početne faze djelatnici logistike prate proces nastanka proizvoda i jamče uvažavanje logističkih zahtjeva klijenata sve do spremnosti proizvoda za serijsku proizvodnju. Logistički procesi od distributera do klijenta promatraju se kao cjelina i međusobno usklađuju.

Kvaliteta – na najvišoj razini
Kao predvodnik na polju kvalitete i tehnologije slijedimo na svim područjima – od proizvoda i usluga do radnih procesa – strategiju nula nedostataka i djelujemo strogo prema načelu „Kvaliteta stvara vrijednost“. Naše poimanje kvalitete u spoju s klijentovim mjerilima kvalitete jamči dosljedno visok standard u sveukupnom lancu stvaranja vrijednosti.

Proizvodnja – tvornica usmjerena na proces
Visoke proizvodne zahtjeve u pogledu kvalitete, pouzdanosti i pridržavanja termina možemo zadovoljiti samo uz pomoć najnovijih koncepata, tehnologija i strojeva te visokokvalificiranih radnica i radnika. Svi procesi na polju proizvodnje podložni su stalnom ciklusu planiranja, djelovanja, kontrole i unaprjeđivanja, a cilj im je samo jedno: zadovoljni klijenti.