Zum Inhalt springen

Pravne upute

Tvrtka Eberspächer se raduje Vašoj posjeti na ovoj stranici i Vašem zanimanju za naše poduzeće i naše proizvode.

Zaštita podataka

Eventualno ćete biti zamoljeni za unos Vaših osobnih podataka. Odgovor na ova pitanja je dragovoljan.

Svi osobni podaci, postavljeni na Eberspächer web stranici, koriste se bez Vašeg odobrenja samo za realizaciju ugovora i/ili obradu Vaših upita, kao i prijenos informacija o proizvodima i/ili podastiranje servisnih ponuda unutar grupe Eberspächer. Tvrtka Eberspächer jamči, sukladno važećim njemačkim pravnim odredbama o zaštiti podataka, da će se Vašim podacima povjerljivo baratati. Obrada i korištenje Vaših podataka u reklamne svrhe i/ili ispitivanje tržišta je isključena.

Cookies

Da bi Vaše sklonosti, kod posjete naše web stranice, mogli slijediti i putem toga postići stalno optimiranje sadržaja prema Vašim individualnim željama, koristimo cookies. To su male tekstualne datoteke, koje se s neke web stranice pohranjuju na tvrdi disk Vašeg računala. One omogućuju identifikaciju Vašeg računala, ali ne izbacuju niti ne pohranjuju Vaše osobne podatke. Također ne rade nikakvu štetu na Vašem računalu i ne mogu sadržavati viruse. Pohranjivanje ovih datoteka na Vaše računalo možete u svakom času spriječiti podešavanjem Vašeg pretraživača .

Copyrights

(c) 2007 Eberspächer GmbH, Wr. Neudorf, Österreich za sve stranice ovog internetskog izdanja.

Sva prava zadržana.

Tekst, slike, grafički prikazi, zvuk, animacije i video snimke kao i njihov poredak na Eberspächer web stranici podliježu zaštiti autorskih prava i drugih zakona zaštite. Sadržaj ovih web stranica se ne smije, u komercijalne svrhe, umnožavati, distribuirati, mijenjati ili učiniti dostupnim trećim osobama. Neke Eberspächer web stranice, osim toga, sadržavaju slike koje podliježu zabrani kopiranja od trećih osoba.

Bez jamstva

Ove web stranice su izrađene s najvećom mogućom brižnošću. Unatoč tomu ne možemo jamčiti odsutnost pogrešaka i netočnosti kod primljenih informacija. Informacije na ovoj web stranici ne predstavljaju izričito i/ili samostalno izjašnjeno jamstvo. Tvrtka Eberspächer isključuje svaku odgovornost za štete, koje mogu direktno ili indirektno nastati korištenjem ove web stranice, ukoliko nisu posljedica svjesne namjere ili grubog propusta tvrtke Eberspächer. U slučaju lakšeg propusta tvrtka Eberspächer preuzima odgovornost samo kad je povrijeđena važna ugovorna obveza i ograničava se na predvidive, tipične štete.

Bez licence

Tvrtka Eberspächer želi Vam se predstaviti s inovativnom i informativnom stranicom. Nadamo se da ste kao i mi oduševljeni ovom stranicom. Na njoj sadržano intelektualno vlasništvo kao patenti, marke i autorska prava je zaštićeno. Ovom web stranicom se ne dodjeljuje licencno pravo za korištenje intelektulnog vlasništva tvrtke Eberspächer ili trećih osoba.

Link ka drugim tvrtkama

Za sadržaje web stranica drugih tvrtki odnosno trećih osoba, na koje dospijete putem linkova naše web stranice, tvrtka Eberspächer ne preuzima odgovornost te ih ne prisvaja.

Proizvodi i cijene

Podaci o sadržaju isporuke, opsegu izvršenja, izgledu, cijenama, dimenzijama i težini proizvoda sadržanih na web stranicama odgovaraju raspoloživim saznanjima u trenutku zaključenja pojedine stranice i zasnivaju se na karakteristikama njemačkog tržišta. Stoga si zadržavamo izričito pravo na izmjene. Navedene cijene vrijede za naše ugovorne partnere kao neobvezujuća cijenovna preporuka. Raspitajte se kod distributera po vašem izboru o njegovim aktualnim prodajnim cijenama.

Izvedbe tipične za pojedinu zemlju

Međunarodni razmjeri World-Wide-Web-a zahtijevaju da se na ovim stranicama povede računa o proizvodima ili uslugama koji u drugim zemljama nisu ili još nisu zastupljeni ili su zastupljeni pod drugim nazivom i u drukčijoj izvedbi. Molimo da se informirate da li u Vašoj zemlji postoji zastupstvo i ako da direktno se, u slučaju potrebe, tamo obratite.

Eberspächer GmbH
IZ NÖ-Süd 2
Hondastrasse 2, Obj. M47
2351 Wr. Neudorf

Telefon: +43/(0)2236/667 144-0
office-at@eberspaecher.com