Zum Inhalt springen

MOVE is Eberspächer

MOVE
Vodimo tvrtku Eberspächer u uspješnu budućnost! Profitabilnim rastom kontinuirano povećavamo vrijednost našeg poduzeća. Kao obiteljsko poduzeće polažemo važnost na povjerenje i naše prednosti: dugoročno razmišljanje kao i razvijena kultura vrijednosti. Suočavamo se samouvjereno i dosljedno s globalnom konkurencijom i promijenjenim tržišnim uvjetima – od 1865. godine, danas i u budućnosti.

Kreiramo čistu mobilnost (Clean Mobility) budućnosti, našim kupcima nudimo inteligentna rješenja (Smart Solutions) koja su razvili i koja proizvode posvećeni ljudi (Dedicated People).

Clean Mobility: Naši proizvodi i usluge doprinose zaštiti okoliša, sigurnosti i udobnosti u vozilima.

Smart Solutions: Odlučno potičemo inovacije kako bismo oduševili naše kupce. Naš položaj na tržištu izgrađujemo ulaganjima, partnerstvima i akvizicijama.

Dedicated People: Postupamo posvećeno i preuzimamo odgovornost. U atraktivnom radnom okruženju kontinuirano razvijamo naše sposobnosti i kreiramo snažnu, globalnu organizaciju.

Naše aktivnosti strateški dodjeljujemo zrelim, dinamičkim i potpuno novim poslovnim poljima. Našu uspješnu budućnost oblikujemo inicijativama u jasno definiranim poljima djelovanja za sva poslovna područja.