Zum Inhalt springen

Tvrtka Eberspächer:
inicijator mobilnosti sutrašnjice

Tehnika ispušnih plinova, grijanje vozila i klimatizacijski sustav u autobusima – naša tehnologija u cijelom svijetu igra aktivnu ulogu u razvoju ekološke mobilnosti, povećanju sigurnosti i zadovoljstva naših klijenata. Mi smo kompetentan partner koji nudi sustavna rješenja za automobilsku industriju
i kada se radi o elektronici u vozilima,
ali i o umrežavanju putem sustava sabirnica u vozilu.

Progresivan
Svi europski, sjevernoamerički, a sve više i azijski proizvođači automobila upotrebljavaju naše vodeće tehnologije. K tome, od naših širokih znanja i iskustava s originalnom opremom profitiraju i trgovci rezervnim dijelovima, kao i radionice kojima dostavljamo robu po cijelom svijetu.

Inovativan
Brzo razvijamo inovacije. Već danas radimo na konceptima mobilnosti sutrašnjice i nudimo inovativna rješenja za sve strože norme za ispušne plinove, složeno upravljanje toplinom kod električnih oblika pogona, kao i za sve brojnije zahtjeve oko elektronike vozila.

Fleksibilan
Eberspächer je neovisna tvrtka velike fleksibilnosti. S oko 10.000 zaposlenika u 29 zemalja na oko 80 lokacija zastupljeni smo na svim ključnim tržištima automobilske industrije diljem svijeta. Našu prisutnost u inozemstvu neprekidno ciljano razvijamo, jer kvaliteta ne poznaje granice.

Više informacija o tvrtci:

Godišnje izvješće