Zum Inhalt springen

Proizvodni portfelj tvrtke Eberspächer obuhvaća rješenja za današnje i buduće zahtjeve automobilske industrije

Tehnika ispušnih plinova
Čišće, lakše, tiše – naši ispušni sustavi za osobna i gospodarska vozila već sada smanjuju udio svih štetnih tvari znatno više od 95 posto. Oni su predvodnici na poljima tehnike lake gradnje, prigušivanja buke i dizajna zvuka. Proizvođači osobnih i gospodarskih vozila te poduzeća iz izvancestovnog sektora širom svijeta traže našu kompetentnost kao stručnjaka za ispušne sustave. Time profitiraju i naši klijenti na polju postprodajnih usluga: radionice i poslovni partneri koje opskrbljujemo dodatnim sustavima i zamjenskim uređajima kvalitete izvorne opreme.


Grijanje vozila
Od kada smo njime opremili Volkswagenovu Bubu, neovisni grijači marke Eberspächer sinonim su udobnosti vozila. Sada se ovaj sustav može naći u mnogobrojnim osobnim i gospodarskim vozilima, vozilima za posebne namjene, kamperima te brodovima. Proizvođači tvornički ugrađuju naše neovisne grijače goriva, kako serijski tako i kao dodatnu opremu. Međutim, ogrjevni sustavi mogu se bez problema i naknadno ugraditi.


Električno grijanje vozila
Kada motor daje premalo ostatne topline za grijanje, dodatno električno grijanje marke Eberspächer catem tu je za pripomoć: Takozvani PTC grijači brzo i ekonomično pružaju savršeno ugodnu toplinu u dizelskim i benzinskim vozilima optimizirane potrošnje. Inovativne visokonaponske grijače za hibridna i električna vozila te vozila na gorive članke tvrtka Eberspächer catem isporučuje već i serijski. PTC grijači mogu se, osim toga, primijeniti i lokalno: dobar je primjer grijač prostora glave u kabrioletu koji se nalazi u naslonu za glavu.


Klimatizacijski sustavi u autobusima
Eberspächer Sütrak stručnjak je za visokoučinkovite sustave grijanja i klimatizacije u gradskim autobusima. Proizvođačima autobusa nudimo podršku u vidu cjelovitog upravljanja toplinom iz jedne ruke: za gradske i putničke autobuse, od kombibuseva do dvokatnih autobusa.


Automobilski upravljački sustavi
Svojim se snažnim i pouzdanim elektroničkim proizvodima odjel Automobilskih upravljačkih sustava specijalizira za specifična individualizirana rješenja koja kupcima omogućuju održivu mobilnost te je stručan i inovativan partner koji nudi podršku za optimizaciju potrošnje i smanjenje emisije u segmentu automobilske industrije. U spektar usluga se, osim upravljačkih uređaja za upravljanje toplinom i kompaktnih upravljačkih uređaja, ubrajaju i upravljački moduli za optimalno upravljanje motorom i ispušnim plinovima te proizvodi za stabilizaciju ugrađenog napajanja te rekuperaciju energije.