Zum Inhalt springen

Vrijednosti i kriteriji

Napredak na polju automobilske industrije zacrtali smo si kao cilj: bolja zaštita okoliša te više sigurnosti i udobnosti u cestovnom prometu pitanja su kojima želimo aktivno doprinijeti uz pomoć naših proizvoda. Usprkos tehnološkoj i gospodarskoj dinamici, klijenti, djelatnici i poslovni partneri mogu se pouzdati u trajne konstante: dugoročno zacrtanu i predvidljivu politiku obiteljske tvrtke i kulturu vrijednosti koja se izgrađuje već 150 godina:

Klijenti
Zadovoljni klijenti osnova su našeg poslovanja: svoja razmišljanja i djelovanja usmjeravamo prema proizvodima i uslugama koji će pomoći napretku naših klijenata i poslovnih partnera.

Djelatnici
Naši djelatnici uživaju u velikim slobodama. Investiramo u daljnju izobrazbu, potičemo talente, samostalno mišljenje i odgovorno djelovanje. Dovoljno je resursa na raspolaganju kako bi svježe ideje izbile u prvi plan.

Suradnja
Vrlo nam je važno otvoreno i iskreno zajedništvo te stremimo stabilnim odnosima na svim razinama, kako unutar tako i izvan tvrtke. Partnerstvo za zajednički uspjeh odlikuju odanost, poštivanje, tolerancija i uzajamno povjerenje.

Odgovornost
Objeručke prihvaćamo svoju poduzetničku odgovornost, za koju smatramo da ne prestaje na vratima tvrtke, nego obuhvaća i cjelokupan proizvodni i distribucijski lanac. Cilj nam je postići ekološki održivu bilancu za sve naše aktivnosti i proizvode.