Zum Inhalt springen

Naše prednosti. Naša slika o sebi

Eberspächer je oduvijek polagao mnogo na snagu inovativnih ideja i osvajao iznimnom sposobnošću transformacije. I danas izazove koji nam predstoje vidimo kao poslovne prilike koje ćemo iskoristiti oslanjajući se na dugoročno zacrtanu strategiju rasta.

Neovisnost
Odluke donosimo s jake pozicije. Poslovna neovisnost kojom se odlikuje ova obiteljska tvrtka omogućuje nam da sami definiramo težišta interesa i strateško usmjerenje. Pritom se vodimo za dugoročnom stabilnošću.

Rast
Još od 1865. naš naziv stoji za poduzetništvo i kreativnost. I u budućnosti ćemo rasti vlastitim snagama. Cilj nam je dosljedna izgradnja tržišnog položaja na svim proizvodnim područjima i smisleno upotpunjavanje postojećeg portfelja.

Internacionalizacija
Udomaćili smo se na svim ključnim tržištima međunarodne automobilske industrije te dosljedno i dalje izgrađujemo našu prisutnost širom svijeta. Usredotočili smo se na regije s velikim gospodarskim rastom i mnoštvom obećavajućeg potencijala za budućnost, primjerice na države BRIC-a: Brazil, Rusiju, Indiju i Kinu.

Predvodništvo na polju tehnologije
Želimo da dobre ideje naših razvojnih inženjera rezultiraju komponentama koje utiru put napretku automobilske industrije. Stoga dosljedno ulažemo u istraživanje i razvoj. Više od 700 inženjera i stručnjaka ciljano izgrađuju naš vodeći tehnološki položaj u svim grupama proizvoda.

Dobar temelj za budućnost
Mobilnost današnjice imat će mnoga lica. Srednjoročno računamo na mirnu koegzistenciju raznovrsnih tehničkih rješenja. Eberspächer je u svim proizvodnim područjima opremljen za predstojeće tehnološke promjene, bilo da je u pitanju posljedična optimizacija motora s unutrašnjim izgaranjem koji će još dugo vladati cestama ili novi, alternativni pogonski koncepti.

Pročitajte više o našim inovativnim tehnološkim komponentama za održivu mobilnost. više