Zum Inhalt springen

Samo najbolja kvaliteta pruža dobar osjećaj

Zadovoljni klijenti osnova su našeg poslovanja: uspjeh na duge staze možemo postići samo pouzdanim zadovoljavanjem kriterija i očekivanja naših klijenata.

U pitanjima tehnologije i kvalitete ubrajamo se među priznate predvodnike u automobilskoj industriji i taj vodeći položaj želimo dalje izraditi u svim proizvodnim područjima.

Pritom nam je vrlo važno upravljanje kvalitetom, koje se poput crvene niti provlači kroz sve važne radne postupke i procese. Cilj nam je po mogućnosti već od samoga početka isključiti potencijalne nedostatke i na taj način osigurati najvišu kvalitetu na svim razinama.

Za to nam na raspolaganju stoji čitav instrumentarij prokušanih metoda i programa. Za različita proizvodna područja vrijede individualna mjerila i referentne vrijednosti.

Međutim, jedno im je svima zajedničko: neometanost kojom se osigurava kvaliteta proizvoda, procesa i usluga, od prve ideje u pripremnim fazama razvoja preko čitavog postupka izrade do usluga u postprodajnom segmentu.

Sustavom upravljanja kvalitete s međunarodnim certifikatom (IATF 16949 i EN-ISO 9001) osiguravamo visok standard na svim lokacijama širom svijeta.