Zum Inhalt springen

Compliance – norme ponašanja u poslovanju

Otkada je Jakob Eberspächer 1865. godine osnovao svoju limarsku radionicu, naziv Eberspächer ne označuje samo vrhunske proizvode, nego i vrijednosti obiteljskog poduzeća koje je već petu generaciju u istim rukama, vrijednosti koje smo proveli u praksu slijedeći svoje principe zajedno s našim zaposlenicima. Poštovanje prava i zakona, pridržavanje internih regulativa te poštovanje temeljnih etičkih vrijednosti u svakom trenutku i na svakom mjestu (Compliance) smatramo osnovama na kojima se temelji naš gospodarski uspjeh. Osim toga, duboko smo svjesni društvene odgovornosti koju imamo prema našim zaposlenicima, poslovnim suradnicima i lokalnim zajednicama te odgovornosti za očuvanje okoliša i prirodnih resursa. Time ne želimo samo doprinijeti održivom razvoju našeg poduzeća i lokalne zajednice, nego i osvojiti i zadržati povjerenje svih naših zaposlenika i poslovnih suradnika.

Naš kodeks ponašanja pretočen je u dokument u kojem su objedinjena najvažnija počela djelovanja u skladu s pravom i zakonima te moralno i etički ispravnog ponašanja u poslovanju, kao i u uzajamnom ophođenju unutar grupe Eberspächer.

Od svojih poslovnih suradnika tvrtka Eberspächer očekuje pridržavanje posebnih pravila pod nazivom „Business Partner Code of Conduct” (Kodeks ponašanja za poslovne partnere).